Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 04 februari 21:55

04 februari 21.07, Trafikolycka, Nyköping

Två olyckor med lastbil på E4.

20.43 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på E4, i norrgående riktning, vid Gammelsta mellan Stavsjö och Ålberga. Enligt larmet var det en olycka mellan flera fordon. Enligt uppgift skulle en lastbil stå med släpet i diket och bilen mot trafiken.

20.53 Polis på väg.

21.19 Polis på plats. Enbart en lastbil ska ha varit inblandad i olyckan. Ingen person ska ha skadats.

21.45 Bärgare har beställts och är på väg. TMA-bil kommer att ansluta vid bärgningsarbetet.

 

21.09 Larm om ytterligare en trafikolycka med lastbil på E4, i södergående riktning, mellan Stavsjö och Ålberga.

21.21 Polis på plats. Lastbilen hade kört i diket och stod vid sidan av vägen, ej trafikfarligt. Föraren ordnade själv med bärgare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen