Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 februari 01.49, Stöld/inbrott, Helsingborg

Inbrott samt inbrottsförsök i bensinmackar i Helsingborg.

Två ärenden har kommit in till polisens regionledningscentral gällande inbrott i bensinmackar i Helsingborg under natten.

Det första larmet inkommer kl 01.49 och polis beordras då till Florettgatan. På plats kan det konstateras att två rutor har krossats men att gärningspersonen/personerna inte har tagit sig in i bensinmacken. En anmälan upprättas om försök till stöld.

Det andra larmet inkommer kl 03.07 och polis beordras till Garnisongatan. På plats kan patrullen konstatera att en glasruta krossats och att gärningspersonen/personerna tagit sig in i bensinmacken. En okänd mängd snus och cigaretter skall ha stulits. En anmälan upprättas om stöld.

Ingen misstänkt gärningsperson har gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen