Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 februari 12:46

05 februari 10.17, Larm Överfall, Haninge

Samtal om att personal i ett växlingskontor i Haninge centrum har varit utsatt för ett rån.

Gärningspersonerna ska ha varit minst tre stycken och minst en av dessa var beväpnade med ett skjutvapen. Polisen som är på plats har talat om det finns ingen uppgift om att någon person är skadad.

Polisen kommer prata med butikspersonal samt eventuella vittnen. Polisen kommer även spärra av platsen om det är så att teknikerna kommer till platsen.

Gärningspersonerna har lämnat centrumet i en personbil.

Uppdatering klockan 10:44
Poliserna som är på plats i växlingskontoret har fått veta att gärningspersonerna tillgrep kontanter.

Uppdatering klockan 11:08
På Parkvägen har polisen anträffat en personbil som kan vara den som gärningspersonerna lämnade i. Den bilen kommer undersökas av polisens tekniker.

Uppdatering klockan 12:44
Teknikerna är klara med sitt arbete vid den anträffade personbilen. De kommer nu påbörja sitt arbete i växlingskontoret. Polisen har genomfört dörrknackning dels vid Haninge centrum men även vid Parkvägen, där personbilen anträffades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen