Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 februari 20:01

05 februari 17.49, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Flera trafikolyckor i Jämtland under tisdagseftermiddagen. En med personskada.

17:35: Olycka mellan buss och rådjur på länsväg 617 vid Vaplan, Krokom. Föraren skadades inte. Rådjuret har skadat sin bakdel och ligger på höger sida då man kör från Vaplan. En eftersöksjägare rings in.

17:35: Olycka mellan personbil och älg på Opevägen, Torvalla i Östersund. Föraren är inte skadad. Älgen har sprungit från platsen, det är oklart om den är skadad. Eftersöksjägare är kontaktad.

17:44: Olycka mellan personbil och älg i Orrviken, Östersund. Bilens passagerare skadas i samband med krocken. Föraren är inte skadad. Ambulans åker till olycksplatsen.

Älgen är troligen skadad men lämnade platsen. En eftersöksjägare skickas till platsen.

Uppdatering 19:58: Det ska inte röra sig om några allvarligare personskador.

18:24: Olycka mellan lastbil och älg på länsväg 998 i centrala Hoting, Strömsund. Det finns inga uppgifter om personskador. Älgen är skadad och ligger på sidan av vägen. Eftersöksjägare kallas till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen