Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 februari 20.01, Trafikolycka, vilt, Norrbottens län

Flera djurpåkörningar i Norrbotten under eftermiddag och kväll.

16:59: Olycka mellan personbil och renar på E45 vid Kåbdalis, Jokkmokk. Personbilen körde in i en hel jord med renar, föraren uppskattar att den träffade tre stycken. En är skadad. Det finns inga uppgifter om personskador. Sambyn är kontaktad.

17:27: En lastbil kolliderar med en ren vid Tårrajaur i Jokkmokk. Finns inga uppgifter om personskador. Renen är skadad men avlivad. Samebyn är kontaktad.

17:55: Olycka mellan personbil och älg i Valsund, Boden. Ingen person är skadad. Älgen haltade från platsen. En eftersöksjägare åker ut.

18:34: Olycka mellan personbil och ren på E45 i Noulajärvikorsningen, Gällivare. Inga personskador. Det är oklart om renen skadades, den lämnade platsen. Sambyn är kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen