Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 februari 06.15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.15 polisen har från midnatt hanterat ett 45-tal ärenden i polisområde Jönköping. Huvuddelen av dessa är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Endast en person har omhändertagits.

00.12 en anmälare ringde till polisen om att en bilist hade kört av vägen på länsväg 756 i Stockaryd. Polisen åkte till platsen och kunde bland annat konstatera att bilföraren kunde misstänkas för rattfylleri. Det var en man i 45-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för grovt rattfylleri. Ingen personskada på grund av dikeskörningen.

05.54 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på E4 avfart 92 vid Hyltena. En personbilsförare har kört in i mitträcket i södergående körriktning. Ingen personskada.

Det finns inga grova brott eller andra allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen