Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 februari 21:28

06 februari 19.46, Bråk, Göteborg

Bråk vid Redbergslid. En man har av okänd anledning attackerat en bil/kvinna.

Ett flertal vittnen ringer polisen och uppger att en man och en kvinna varit i bråk vid Svangatan. Händelsen kommer in som en pågående misshandel där en man ska slå en kvinna vid en bil. Något senare kommer ytterligare uppgifter om att kvinnan tagit sig in i bilen och mannen ska slå mot bilen med någon typ av tillhygge. Mannen verkar försöka stoppa bilen.

De vittnen som ringer in uppger vidare att mannen ska ha slagit sönder vindrutan på bilen. Mannen har även hängt kvar i bilen när bilen försöker lämna platsen. Bilen kommer slutligen i väg och mannen ska ha sprungit efter men förlorat kontakten med bilen.

Polis åker till platsen. Man söker i första hand efter mannen som enligt vittnen gått mot hållplatsen vid Ejdergatan. Den kvinna som befunnit sig i bilen har ännu inte kontaktat polis.

Kl 19.57: Ett flertal polispatruller på plats och söker efter mannen i området. Han är ännu inte återfunnen. Polisen har även fått uppgifter på personbilen och sökt ägaren utan resultat.

Polisen får tag i bilägaren som uppger att bilen varit utlånad till en kvinna. Polisen får fram uppgifter på den som troligen brukat bilen vid tillfället.  

Polisen får därefter kontakt med den kvinna som kört bilen. Hon medger att hon brukat bilen och varit med om händelsen. Polisen håller förhör för att få fram uppgifter kring mannen och händelsen i övrigt. Inga kända personskador. Kvinnan hävdar att mannen inte slagit henne. 

Brukaren av bilen vill inte anmäla något. Bilägaren går inte att nå. Anmälan upprättas under morgondagen om det finns underlag.    

Ingen gripen.    

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen