Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 februari 21:10

07 februari 19.35, Trafikolycka, Helsingborg

Trafikolycka mellan två tåg på Knutpunkten, Helsingborg.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Initialt inrapporteras det att personer är kvar på tågen. Trafikstopp på spåren och utrymning av det tåg som har personer ombord är påbörjat.

Oklart skadeläge.

20.00 Det är upprättat en samlingsplats i närheten av olycksplatsen, polis samverkar med räddningstjänst och ambulans för att tryggt tömma tåget på passagerare. Det har inrapporterats om ca 150 passagerare.

20.18 Polispatrullerna på plats inhämtar information från samtliga passagerarna samt dokumentera olycksplatsen. Räddningstjänsten är klara på plats, det finns inga uppgifter i nuläget på att någon har skadats i olyckan.

21.06 Polisen hanterar olyckan som en arbetsplatsolycka samt skriver en anmälan om trafikolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen