Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 februari 05.50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Jenny Widén.

03.39 Halmstad, grovt rån
Två män inkommer till Hallands sjukhus med skador efter att ha blivit rånade. De uppger att de kör lastbil och stod parkerade i ett parkeringsgarage i Andersbergsringen när 8-10 mörkklädda män gav sig på dem och slog och sparkade dem. En av männen blev av med en guldkedja samt kontanter. I nuläget oklara skador på männen. Ingen gripen.

03.43 Kungsbacka, tillgrepp av fortskaffningsmedel m.m.
På E6 vid rastplats Sandsjöbacka stoppas en bil för kontroll. Det visar sig att bilen är anmäld stulen och att föraren, en man i 25-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan.  Mannen grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och drograttfylleri. Bilen tagen i beslag för teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen