Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 februari 06.30, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 55 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. Tre personer har omhändertagits med anledning av berusning eller misstankar om narkotikapåverkan.

22.56 Polisen larmades till en bostad i Gislaved, Värnamo kommun. En kvinna hade blivit misshandlad av en man i deras gemensamma bostad. Mannen, som är i 30-årsåldern greps. Han är misstänkt för misshandel i relation. Efter beslut av åklagare så anhölls han under natten. Kvinnan bedömdes inte vara allvarligt skadad.

01.30 En polispatrull stoppade en bilist i Värnamo. Föraren visade tecken på att vara påverkad och blev misstänkt för drograttfylleri. Han togs med för provtagning. Mannen är i 25-årsåldern.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat flera viltolyckor, men ingen med personskada, rapporterat trafikanter för diverse trafikbrott, och utfört egeninitierade kontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen