Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 februari 07.15, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat 42 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Fem personer har frihetsberövats på grund av berusning.

23.23 SOS larmade om en singelolycka på E22 vid Gusum, Valdemarsvik. En bilist hade kört in i mitträcket och sedan lagt sig på sidan. Två personer var drabbade, men inte skadade. Polisen misstänkte inget brott. Bilen behövde bärgas därifrån.

00.20 Larm om trafikolycka på Ströbogatan i Åby, Norrköping. En bilist hade kört i diket. Mannen som körde hade lite ont, men verkade inte vara i behov av ambulans. Bilen stod på hjulen i diket och bärgas under fredagen. Polisen misstänker inget brott.

00.33 Polisen fick samtal om bråk i en bostad i Falerum, Åtvidabergs kommun. En man i 55-årsåldern skulle ha blivit slagen i ansiktet av en man i 50-årsåldern. Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans. Den misstänkte greps inte.

03.25 Det kom larm om eventuellt inbrott på ett företag på Fjärilsgatan i Norrköping. Någon skulle ha plockat bort ett fönster. Polis kom dit och sökte med hund. Ingen greps, men en anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning under fredagen. Det är oklart vad som är stulet, och det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen