Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 februari 08.37, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

I natt har fyra personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Tre av dem i Åre.

Två viltolyckor har inträffat under kväll och natt, ingen person har skadats. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:26 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Östersund. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för kroppsbesiktning. Förhör hålls och en anmälan om drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav upprättas.

23:57 Trafikbrott, Åre
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på E14 vid Storlien. Bilen har körförbud. En ordningsbot utfärdades, det vill säga böter.

02:35 Rattfylleri, Åre
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på E14 vid Björnänge. Föraren, en man, fick blåsa i sållningsinstrumentet vilket visade att han hade 0,82 promille alkohol i blodet. Hans körkort omhändertogs och en anmälan om rattfylleri upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen