Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 februari 13:16

08 februari 09.49, Mord/dråp, försök, Huddinge

Den man som har skadat en person med ett stickvapen utomhus i Flemingsberg på Alfred Nobels allé är gripen.

Polisen fick in samtal om att en man beväpnad med ett stickvapen jagade personer utomhus på Alfred Nobels allé. 

Mannen är gripen. Polisen som är på plats kommer prata med de som har uppgifter att lämna i den pågående utredningen angående mordförsök.

Platsen där den skadade personen hittades är avspärrad.

Uppdatering klockan 10:17
Den skadade personen kommer föras till sjukhus med ambulanshelikopter.

Uppdatering klockan 10.32
I utredningsarbetet på plats har det kommit fram att den gripne mannen skadade brottsoffret inne i en lägenhet eller i ett trapphus till en flerfamiljsfastighet på Alfred Nobels allé.

Uppdatering klockan 10:50
Den skadade personen är en man och han ska vara skadad i överkroppen. Två män är gripna misstänkt för mordförsök. Den man som greps först greps av personal och/eller studenter på polisutbildningen på den närbelägna högskolan. Den andre mannen greps i närområdet.

Uppdatering klockan 13:12
Teknikerna är på plats och undersöker lägenheten och trapphuset. Polisen har även genomfört en dörrknackning på plats. De får även hjälp av personal från polisens kontaktcenter (PKC) som ringer upp till boende i ett eller flera trappuppgångar för att höra ifall de har sett något. När dörrknackning sker via telefon kallas det digital dörrknackning.

Det finns ingen uppdatering angående den skadade mannens tillstånd eller vilka uppgifter som har kommit fram när polisen har pratat med personer på plats.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen