Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 februari 06.34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.35 Polisen har från midnatt hanterat ett 35-tal ärenden, de flesta utan att någon brottsmisstanke har uppstått. Tre gripna, sex omhändertagna för ordningsstörning/fylleri och två för provtagning.

00.16 vid en rutinkontroll på Bruksallén i Åkers styckebruk av en bilist uppstår en misstanke att den manliga föraren i 50-årsåldern kunde vara alkoholpverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör.

00.17 samtal till polisen om misshandel på en gård i Malmköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel. Det är en kvinna i 30-årsåldern som misstänks ha blivit misshandlad av en man som hon haft en relation med. Den misstänkte mannen anträffades och greps, han är i 45-årsåldern. Vid 06-tiden på morgonen anhölls mannen av åklagare såsom skäligen misstaänkt för två fall av misshandel.

01.55 samtal till polisen om att en man ska ha misshandlat en kvinna i Stängnäs. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel. En kvinna i 50-årsåldern misstänks ha blivit misshandlad och hon fördes till sjukhus med ambulans, med oklara skador. En misstänkt man i 25-årsåldern anträffades och greps misstänkt för misshandel. Mannen kommer att förhöras varefter åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökningen.

02.49 samtal till polisen om att en man ska ha misshandlat två kvinnor på Kriebsensgatan i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och kunde gripa en misstänkt man som hölls fast till polisen anlände. Det är inte känt om de drabbade kvinnorna fick några skador. Den gripne  är en man i 50-årsåldern och han kommer att förhöras varefter åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökningen.

Inga andra grova brott elelr anadra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen