Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 februari 06.52, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Under natten har fyra personer omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En förare i Umeå bötfälldes för avsaknad av registeringsskylt fram.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:13 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E4 i Skellefteå tätort. Föraren, en kvinna, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri. Körkort och bilnycklar omhändertas av polis.

00:54 Misshandel, Umeå
Polisen får samtal från en taxichaufför på Grubbe i Umeå som uppger att han blivit slagen av en kund, samt att kunden vägrat att betala för resan. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan om ringa misshandel och ringa bedrägeri. Den misstänkte är en kvinna i 30-årsåldern.

02:59 Trafikolycka, Umeå
Larm inkommer om en lastbil som kört in i rondellen på Kolbäcksvägen på Universitetsområdet. Ingen person skadades i samband med olyckan. Föraren fick hjälp av polisen att ringa efter bärgare.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen