Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 februari 07.05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

07.05 polisen har sedan midnatt hanterat ett 65-tal ärenden, de flesta har inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen har gripits, elva har omhändertagits och fem har fått följa med för provtagning.

01.21 vid en rutinkontroll av en bilist uppstår en misstanke om rattfylleri och grov olovlig körning. Det är en man i 35-årsåldern som får följa med för provtagning och förhör.

01.48 vid en rutinkontroll på Drottninggatan i Norrköping av en person uppstod en misstanke om ringa narkotikabrott. En man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

02.09 en kraftigt påverkad man omhändertogs på Klostergatan i Linköping. Misstanke om drogpåverkan och han blev misstänkt för ringa narkotikabrott och prov togs.

02.26 samtal till polisen om att en spårvagn bestrålats med grön laser i Hageby. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel av en man i 45-årsåldern som var förare på spårvagnen. Mannen hade stickningar i ögonen och kommer att söka vård. Det finns ingen misstänkt.

03.35 en man omhändertogs för berusning. Mannen, som är i 20-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott innehav. Narkotika togs i beslag för analys. Mannen lades i en arrest för tillnyktring varefter han kommer att förhöras.

05.00 en rutinkontroll av en person på Södra Stånggatan i Linköping. Det är en man i 60-årsåldern som misstänks för ringa narkotikabrott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen