Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 februari 08.09, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Under natten har fem personer omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En förare i Sundsvall bötfälldes för att ha hållit i mobiltelefon under färd.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:50 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Nacksta efter samtal om bråk. I samband med detta har en telefon gått sönder. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om skadegörelse. En person transporteras frivilligt till en annan adress.

01:23 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress i Örnsköldsvik med anledning av en misshandel i samband med en fest. En man misstänks för ringa misshandel i tre fall. Han omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

02:23 Ofredande, Örnsköldsvik
Polis beordras till en pub där en anställd ofredats av en man. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om ofredande.

Polisen vill även göra trafikanter uppmärksamma på att SMHI utfärdat en Klass 1-varning i Västernorrland. Ta god tid på dig, håll avstånd till framförvarande fordon och anpassa hastigheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen