Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 januari 08.25, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Många ärenden under nyårsnatten.

08.00 Det har varit en normal nyårsnatt och inga större händelser har kommit till polisens kännedom. Polisen har sedan klockan 22.00 på nyårsafton hanterat 174 ärenden av skiftande karaktär. Två personer har gripits (se nedan), 33 personer har omhändertagits av polis på grund av berusning, provtagning efter misstanke om narkotikabrott eller för ordningsstörning.

01.54 Polisen larmades med anledning av en stöld på Platensgatan i Linköping. En person, en man i 20-årsåldern, greps misstänkt för stölden. Det är i nuläget oklar exakt vad mannen stulit.

04.35 Polisen larmades till en adress i Åtvidaberg med anledning av att en person hotat en annan person till livet. Polis åkte till adressen och en person, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen