Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

01 januari 08.29, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Många ärenden under nyårsnatten.

08.00 Det har varit en normal nyårsnatt och inga större händelser har kommit till polisens kännedom. Polisen har sedan klockan 22.00 på nyårsafton hanterat 130 ärenden av skiftande karaktär. Tre personer har gripits (se nedan), 18 personer har omhändertagits av polis på grund av berusning, provtagning efter misstanke om narkotikabrott eller för ordningsstörning.

01.24 Polis larmades med anledning av ett bråk på Öster city, Jönköping. En man grips efter att ha skallat en ordningsvakt. Mannen är i 30-årsålderrn.

01.02 Polis larmades med anledning av en misshandel på en adress i Värnamo. Enligt larmet hade en man misshandlat en kvinna. Mannen, som är i 50-årsåldern, greps av polis. Kvinnan ska, enligt de initiala uppgifterna, inte ha skadats allvarligt.

05.16 Polis larmades till en adress i Tranås med anledning av en misshandel. Enligt larmet hade en man misshandlat en kvinna. Mannen, som är i 50-årsåldern, greps av polis. Polisen har inga uppgifter om kvinnans skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen