Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 januari 19:37

10 januari 17.29, Rån övrigt, Göteborg

En äldre kvinna uppges blivit rånad vid Kortedala södra.

Polis larmas Tusenårsgatan, en person på plats har anträffat en kvinna född -33. Kvinnan uppger att hon blivit utsatt för ett rån. En okänd man har kommit springande och tillgripit hennes handväska, möjligen även slagit kvinnan. Oklart om kvinnan blivit skadad men man begär även ambulans till platsen.

För närvarande inga ytterligare uppgifter kring händelsen eller gärningsmannen. 

Kl 17.45: Polis på plats. Händelsen ännu inte avrapporterad. 

Offret/kvinnan har avförts med hjälp av ambulans till Östra sjukhuset, oklart skadeläge. Polis kommer att åka till sjukhuset för att höra offret/få ett underlag till anmälan.

Avrapportering: Kvinnan har blivit knuffad/puttad bakifrån och fallit. En man rycker åt sig hennes handväska och försvinner mot Veckogatan. Kvinnan har fått ett sår i bakhuvudet och ej sårskada på en underarm, ej livshotande.  

Gärningsmannen beskrivs som mörk, ca 30 år, mörkt klädd.

Anmälan om rån upprättas. Ingen gripen.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen