Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 januari 18.45, Misshandel, grov, Örebro

Bråk mellan två grupperingar på parkering invid Kårhuset, Universitetet i Örebro

En anmälare har ringt polisen via 112 och meddelat att ca 10 "killar" i två grupperingar hamnat i bråk och knuffat på varandra. Enligt anmälaren är samtliga av dem inblandade i bråket. Någon av dem tog plötsligt upp något som såg ut som en kniv. Anmälaren såg inte om någon blev skadad av kniven.

Då polis anlände till platsen hade grupperingarna skingrats men det fanns fler personer på platsen som sade sig ha sett i vart fall delar av händelsen. Samtidigt inkom flera unga män till akutmottagningen USÖ varav en hade en inte allt för allvarlig sår/skärskada. För närvarande kopplas dessa händelser ihop.

Förundersökning är inledd med rubricering "grov misshandel".

Flera  polispatruller under ledning av yttre befäl jobbar på plats med spårsäkring och andra utredningsåtgärder för att söka reda på en eller flera gärningsmän. Ännu finns ingen misstänkt i ärendet.

Ett flertal saker som sannolikt har betydelse för ärendet har anträffats och tagits i beslag.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen