Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 januari 20:44

10 januari 19.37, Rån, försök, Trollhättan

Två personer har varit utsatta för ett rånförsök vid Hjulkvarn.

Två personer, en man och en kvinna uppger att de befunnit sig vid Hjulkvarns camping då fyra okända män dyker upp. De fyra männen är maskerade, en har en kniv och de övriga uppges samtliga visat upp pistolliknande föremål som de hotat med.

De/någon skriker enligt paret att "det är ett rån, ge mig allt ni har", på bruten svenska. Kvinnan/offret börjar då skrika och detta skrämmer tydligen rånarna som springer från platsen i riktning mot Järnvägen, söderut.

De fyra männen beskrivs vara ca 15-20 år gamla . De var maskerade för ansiktet/halsdukar eller liknande, mörka kläder, tre av dem var ca 180 cm långa, den fjärde något kortare. De talade på bruten svenska.

Polis har fått kontakt med de båda som utsatts för rånförsöket. Övriga tillgängliga patruller söker i närområdet. Ännu ingen gripen. Förhör pågår med paret.

Anmälan upprättad: Försök till rån, ingen gripen.  

   

  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen