Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt.

01.36 Göteborg, inbrott
Vid Doktor Hjorts Gata är det någon som krossar en ruta till Gustavos cykelbutik och stjäl två Rawbike. Två personer ses springa från platsen i riktning mot Mossebergsskolan. Polisen anträffar en man i närområdet som leder en Rawbike och mannen grips.

03.16 Vänersborg, mordförsök
Polis larmas till Migrationsverkets lokaler på Restads gård med anledning av ett bråk mellan boenden. På plats anträffas en man som blivit huggen med något vasst föremål. Han körs till sjukhus med okända skador. Två personer på platsen hämtas till förhör och platsen spärras av för teknisk undersökning.  

05.48 Göteborg, trafikolycka
I korsningen Tuvevägen - Norrleden är det ett flertal fordon som kolliderar. Okänt om någon av de inblandade skadas. Det blir trtafikproblem på platsen och det förväntas vara bärgat och klart vid 06.45.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen