Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 januari 15.56, Stöld, Stockholm

Polis och ordningsvakt grep den man som stulit en mobiltelefon från en annan persons ficka på tunnelbanan vid stationen Medborgarplatsen.

Den lediga polisen såg hur en man stal mobiltelefonen från en annan persons ficka. Den lediga polisen tog tag i mannens hand och mobiltelefonen föll tillbaka i brottsoffrets ficka. När den lediga polisen hade tagit av mannen från tunnelbanetåget kom en ordningsvakt och hjälpte till.

Polisen som kom till platsen övertog gripandet och förde mannen till stationen. Han är misstänkt för grov stöld. I nuläget vet polisen inte vem som är brottsoffer i utredningen angående stöld.

Uppdatering klockan 21:32
Efter förhör togs kontakt med åklagaren som beslutade att mannen ska vara anhållen. Han är anhållen på sannolika skäl misstänkt för stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen