Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 12 januari 08:07

12 januari 07.32, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser, 00-07.

00:24 Rattfylleri, Sollefteå
En patrull försöker stoppa en bil utanför Långsele. Föraren stannar inte och det blir ett kort förföljande innan patrullen får stopp på bilen. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, samt narkotikabrott genom innehav.

00:33 Rattfylleri, Örnsköldsvik
En patrull stoppade en bil där föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för rattfylleri genom påverkan av narkotika. Mannens körkort omhändertogs.

Under natten har fyra personer omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen