Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 januari 09:03

12 januari 01.41, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser, 00-07.

00:38 Skoterolycka, rattfylleri, Umeå
En man i 30-årsåldern körde omkull med skotern i en by utanför Umeå. Mannen var vid medvetande, men skadad och fördes med ambulans till sjukhus. Han lämnade ett utandningsprov som visade på alkohol och han misstänks för rattfylleri.

01:09 Skadegörelse, Umeå
En busskur krossades på Mariedal. Patrull har utfört brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan om skadegörelse.

01:16 Trafikbrott, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en epa-traktor i Ursviken. Föraren, som är minderårig, misstänks för olovlig körning.

Under natten har tre personer omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Polisen har även haft fyra trafikkontroller - en på E4:an i höjd med Bureå och tre i Umeå. Samtliga förare var nyktra. Polisen upprättade en anmälan om olovlig körning efter att ha stoppat en a-traktor vid Tegsbron.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen