Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

12 januari 06.45, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16 )

190112

Kl 00:08              Götene, drograttfyller, narkotikabrott, vårdslöshet i trafik

Polis larmas till E20 vid Götene där en man och en kvinna bråkar med varandra.  En annan bilist försöker hjälpa till och stoppa bråket innan polispatrull anländer till platsen.  När polispatrullen anländer och försöker reda ut vad som hänt sker följande avrapportering ;

Kvinna misstänks för drog rattfylleri, narkotikabrott och vårdslöshet i trafik och mannen rapsporteras för narkotikabrott.

 

Kl 01:10              Vänersborg, drograttfylleri

En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare på Östra Vägen. Föraren misstänks för drograttfylleri och olovligt brukande av fordonet. Passageraen i bilen rapporteras för narkotikabrott eget bruk . Båda får följa med för utredningstekniska åtgärder.

Kl 02:20              Göteborg, rattfylleri

På Fjärde Långgatan stoppas en bilist av en polispatrull. Föraren rapporteras för rattfylleri.

 

 I övrigt en lugn polisiär natt i regionen enligt vakthavande befälet i regionen.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen