Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 januari 07:54

12 januari 07.19, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens polisverksamhet.

07.00 Polisen har sedan midnatt hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom. En person har gripits (se nedan), åtta personer har omhändertagits för fylleri enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

03.17 Polisen larmades till en adress i Ljungsbro efter ett larm om ett inbrott. En person hade vaknat av ljud som tydde på att någon obehörig person befann sig på bottenvåningen. Flera polispatruller beordrades till platsen.
03.20 Första polispatrull på plats.
03.26 En person påträffas och kontrollerades utanför fastigheten. Personen, en man i 25-årsåldern, greps och fördes till polisstationen. Mannen är i nuläget misstänkt för grov stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen