Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 januari 13.08, Trafikkontroll, Östergötlands län

Trafikkontroller i länet.

Polisen har under morgonen och förmiddagen arbetat med trafikkontroller i Norrköping och på E4 vid Mjölby. De flesta förare och fordon som kontrollerades var utan anmärkning.

11.06 Från en trafikkontroll på riksväg 55, i Simonstorp, rapporterades att tre förare fått varsin ordningsbot och att två förare fått sina körkort omhändertagna. 

11.14 En förare som stoppades på E22, i Norrköping, fick en ordningsbot samt sitt körkort omhändetaget på grund av hastighetsöverträdelse. Mannen är i 30-årsåldern.

11.40 En förare som stoppades på E4, utanför Mjölby, fick en ordningsbot samt sitt körkort omhändetaget på grund av hastighetsöverträdelse. Mannen är i 30-årsåldern.

Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen