Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 12 januari 15:29

12 januari 13.32, Trafikolycka, Värnamo

Singelolycka norr om Bredaryd.

12.57 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på riksväg 27, i höjd med Smedbod strax norr om Bredaryd, i norrgående riktning. Enligt de initiala uppgifterna skulle det vara en singelolycka med tre personer inblandade.

13.27 Polis på plats.

13.37 Personbilen kommer att bärgas från platsen, bärgare är beställd.

14.42 En person har förts till sjukhus i ambulans. Polisen har varit på sjukhuset och pratat med personen. Övriga inblandade ska inte ha behövt hjälp av ambulanspersonal.

Olyckan inträffade när föraren väjde för ett djur och hamnade i diket. Polis åkte till platsen och arbetade under cirka 30 minuter med trafikdirigering förbi olycksplatsen. Trafikolyckan kommer nu att utredas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen