Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

12 januari 22.44, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Urval av händelser

15:26 Rattfylleri, Olovlig körning, Sundsvall 

Polispatrull stoppade en bil där föraren, man i 30-års åldern, var påverkad av narkotika och saknade körkort. Bilen togs i beslag för att förebygga vidare brottslighet.

 

18:31 Rattfylleri, Narkotikainnehav

Patrull stoppade en bil där föraren, man i 50-års åldern,  var påverkad av narkotika och även hade ett innehav av narkotika i bilen.

 

Narkotikabrott, Ungdomar, Sollefteå

Under kvällen har polisen i Sollefteå arbetat aktivt mot narkotikabrottsligheten bland ungdomar. Flertalet ungdomar har kontrollerats och några av dem misstänks för narkotikabrott. Vårdnadshavarna till de minderåriga ungdomarna som misstänks för brott har underrättats.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen