Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 13 januari 17:30

13 januari 04.46, Våldtäkt, Solna

Polis har varit på plats i Solna med anledning av att en kvinna berättat att hon blivit utsatt för en våldtäkt i samband med en taxiresa.

Kvinnan anmäler att hon åkt taxi från en adress i Stockholm och i samband med färden blivit utsatt för en våldtäkt.

Den utsatta kvinnan är förd till sjukhus för undersökning enligt sedvanlig rutin i våldtäktsärenden.

Ingen är initialt gripen och förundersökning är inledd om våldtäkt.

Av hänsyn till brottsoffret kommer ytterligare uppgifter inte att lämnas.   

Uppdatering klockan 16:10

Under det utredningsarbete som gjorts under dagen har en man gripits. Han kommer att höras under eftermiddagen och sedan kommer åklagare att besluta om han ska anhållas.

Uppdatering klockan 17:30

Efter förhör har jouråklagaren beslutas att den gripne inte längre ska vara frihetsberövad. Misstanken kvarstår och utredningen fortsätter.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen