Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 januari 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 07-14 )

190112

Kl 20:23              Göteborg, brand

Räddningstjänst och polis larmas till  Kviberg där två fordon ska brinna.  Anmälare har sett flera yngre män springa från platsen. Räddningstjänsten släcker och anmälan skrivs skadegörelse genom brand. Ingen är gripen.
Tipsa gärna polisen på tfn 114 14 om Ni sett något i samband med denna händelse.

 190113

Kl 01:07              Borås, bråk

Polisen och ambulans larmas till en hamburgerrestaurang på Stora Brogatan där det varit någon form av bråk. Där polispatrullen kommer fram till platsen har bråkstakarna lämnat platsen . EN person får åka med ambulansen till sjukhus för kontroll. Inga allvarliga skador.  Anmälan skrivs rörande misshandel. Ingen är gripen.

 Kl 05:37              Lilla Edet, inbrott /skadegörelse

Polisen och räddningstjänsten larmas till Kommunhuset i Lilla Edet där någon har slagit sönder en ruta och därefter kastat in smällare/raket eller liknande in i lokalen.  I det aktuella kontorsrummet är det stor förstörelse. Anmälan skrivs gällande Allmänfarlig ödeläggelse. Denna del av kommunhuset är avspärrat i avvaktan på teknisk undersökning under dagen. Ingen är gripen.

Tipsa gärna polisen på tfn 114 14 om Ni sett något i samband med denna händelse.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen