Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 januari 07.01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser, 00-07.

01:02 Viltolycka, Boden
En bilist har krockat med en älg på riksväg 97 i höjd med Görjeån. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. Föraren har märkt ut olycksplatsen och en eftersöksjägare kontaktas för att söka efter djuret.

01:19 Misshandel, Kalix
Polis beordras till en adress i Kalix med anledning av en skadegörelse. En ruta på en entrédörr har slagits sönder. När polis kommer till platsen möter de en man som uppger att han blivit misshandlad av samme man som slagit sönder rutan. Patrullen påträffar den misstänkte, en man i 20-årsåldern, i närheten. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse och misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt uppsöka vård.

03:07 Narkotikabrott, Älvsbyn
En patrull kontrollerar en man i Älvsbyn. Mannen, som är i 20-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen