Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 januari 07.43, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:05 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Matfors. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

02:31 Brand, Örnsköldsvik
Larm inkommer om kraftig rökutveckling från en lägenhet på Sörbyvägen. Det brinner i lägenheten och branden släcks av räddningstjänsten. En man förs med ambulans till sjukhus, då han andats in rök. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Lägenheten är avspärrad för en teknisk undersökning.

03:47 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan efter samtal om slagsmål. En man i 20-årsåldern omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för misshandel och ringa narkotikabrott.

04:22 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen får samtal om en bil som ligger på taket på Raholmsvägen. Ingen person finns på plats när polisen anländer. Patrullen tar kontakt med ägaren som berättar att föraren av bilen, en bekant, väjt för ett rådjur. Mannen har tagit sig till sjukvård. Det finns ingen misstanke om brott.

06:17 Trafikolycka, Sundsvall
Larm inkommer om en singelolycka på Johannedalsvägen. En bil har kört i diket och när patrullen kommer till platsen möter de tre personer. En man i 30-årsåldern medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri. Patrullen omhändertar mannens körkort och bilnycklar. Mannen läggs in för tillnyktring.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen