Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 januari 11:34

13 januari 10.12, Trafikolycka, Kristinehamn

Flera bilar är inblandade i en olycka på E18 i höjd med Ristjärn.

Polisen får information om att flera fordon är inblandade i en olycka på E18 mellan Kristinehamn och Karlskoga. Inledningsvis var det tre fordon inblandade, en lastbil och två personbilar, men ytterligare fordon har blivit inblandade med anledning av hastiga inbromsningar och liknande.

I  nuläget är vägen helt blockerad i västlig riktning.

Det finns ingen information gällande eventuellt skadade personer.

Polisen är på väg till platsen.

UPPDATERING kl 10.58

Det är enbart två bilar inblandade i olyckan. En bilist har kört in i bakdelen av framförvarande bil i samband med att framförvarande bil bromsar. Enligt patrullen på plats är det mycket halt och en saltbil är begärd till platsen.

Det finns ännu ingen information gällande om någon person behöver sjukvård eller ej.

UPPDATERING KL.11.33

Vägen är återigen öppen för trafik. Polisen har lämnat platsen. En saltbil har varit vid olyckan men tänk på att det verkar vara halt på vägarna i området.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen