Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 januari 02.55, Stöld/inbrott, Ljungby

Inbrott i simhall, Fritidsvägen.

Polis och väktare åker till Fritidsvägen gällande ett inbrottslarm i en simhall. På plats konstateras inbrottet och okänd gärningsperson har tagit sig in genom att plocka bort en del av en dörr. Inne i byggnaden har man sedan brutit upp flera dörrar. Under anmälningsupptagningen är det oklart vad som är stulet. Polis söker med hund samt genomför brottsplatsundersökning. Ingen misstänkt gärningsperson är gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen