Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en lugn kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

00.59 Alingsås, inbrott
I närheten av Sollebrunns skola grips två personer efter en sökinsats av hundförare. De två tjuvarna hade dessförinnan stulit ett hundratal fälgar från ett företag i närheten av Långaredsavfarten. Fälgarna lastad ombord på en lastbil som anträffades vid Sollebrunnsskolan med fälgarna i. Lastbilen med fälgarna tas i beslag. Till hjälp har de två tjuvarna haft en medgärningsman som inte hittades av polisen.

01.04 Angered, narkotikabrott
Vid Lövgärdesvägen stoppas en bil för kontropll. En av personerna i bilen misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

01.20 Hjo, bilbrand
Vid OKQ8 Industrigatan börjar en parkerad bil att brinna. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01.38 Göteborg, narkotikabrott
Vid karl Johansgatan är det två män som beter sig illa och personal larmar polisen. En av männen misstänks vara narkotyikapåverkad och tas med för provtagning.

01.56 Partille, narkotikabrott
På Galoppvägen är det två kvinnor och en man som försöker bryta sig in i ett flerbilsgarage. Polis kommer till platsen och alla tre är misstänkt narkotikapåverkade och en av dem har en flaska på sig som tros innehålla GHB, denna tas i beslag. Alla tre får följa med för provtagning. Inget inbrott konstateras.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen