Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 januari 06.19, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet.

06.20 polisen har från midnatt hanterat ett 20-tal ärenden. De flesta kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har frihetsberövats.

03.50 en ronderande väktare upptäckte att det har varit inbrott i Åkers ishall. Någon har tagit sig in i byggnaden genom att bryta upp en tillfällig glastäckning på ett tidigare skadat fönster. Tjuven har sedan tagit sig in i ett omklädningsrum och där stulit läsk och eventuellt godis. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd. Det finns ingen misstänkt.

05.29 larm till polisen om att en arbetsplatsolycka ska ha inträffat på en industriarbetsplats på Bruksallén i Åker. En arbetstagare har förts till sjukhus med ambulans efter att han fått ett tungt föremål på en fot. Det är en man i 25-årsåldern som skadats och han har förhörts av polisen på sjukhuset. Vittnen har förhörts och en platsundersökning är genomförd.

05.57 personal på ett återvinningsföretag på Gamla Oxelösundsvägen i Nyköping upptäckte stöld från området. Några personer har tagit sig in på området och därefter tagit ett antal nya men kasserade Mercedes AMG-fälgar ur en container. Fälgarna har kastats över staketet och därefter lastats i två vita skåpbilar som åkte från platsen. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och en platsundersökning ska genomföras. Polisen i Södermanland och Stockholms län spanar efter misstänkta bilar.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen