Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 januari 06.44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet.

06.44 polisen har sedan midnatt hanterat ett 40-tal ärenden, de flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits och två har omhändertagits för berusning.

03.24 en polispatrull stoppade en bilist på en parkering på Hantverkaregatan i Norrköping. Vid kontrollen uppstod misstanke om att föraren kunde vara alkoholpåverkad och även drogpåverkad. Bilföraren, en man i 30-årsåldern togs med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri, drograttfylleri och brott mot knivlagen.

04.14 en anmälare ringde till polisen och anmälde att ett bostadsinbrott hade upptäckts på Agneshögsgatan i Motala. anmälaren hade noterat att en lägenhetsdörr verkade uppbruten. Brottet verkar ha ha hänt under helgen. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott. Bostaden är avspärrad i väntan på en kommande kriminalteknisk undersökning.

04.49 samtal till polisen om misshandel i en bostad på Hagebygatan i Norrköping. En äldre man, i 80-årsåldern har blivit misshandlad med slag och även hotad av en man i 55-årsåldern som är honom närstående. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om misshandel samt olaga hot i relation. Den misstänkte anträffades och greps. Han kommer att förhöras efter tillnyktring och därefter kommer åkklagare att leda den fortsatta förundersökningen.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen