Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 14 januari 11:22

14 januari 07.07, Övrigt, Skåne län

Mycket halt på E6, mellan Landskrona och norra Helsingborg

Polisen uppmanar bilister att om möjligt undvika E6:an mellan Landskrona och Helsingborg. Väldigt halt på platsen och man får räkna med trafikstörningar och långa köer under morgonen.

08.37 E4.an vid Åstorp, vägen är helt avstängd i norrgående riktning. Lastbilar som inte kommer uppför backen på grund av tjock is på vägbanan. Trafiken leds om vid trafikplats Nyvång.

08.43 Trafikplats Nyvång vid E4:an är avstängd för södergående trafik, detta för att minska trafikintensiteten då trafiken som ska norrut leds av där. Fordon får välja avfart före eller efter trafikplats Nyvång.

10.00 Trafikplats Nyvång är nu helt öppen och trafiken flyter fritt.

 

Uppdatering- trafikläget i Skåne

 I Skåne har det mellan klockan 04.00-11.00 inträffat cirka 39 trafikolyckor. Inga större trafikstörningar är inrapporterade men det är fortfarande halt ute på vägarna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen