Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 januari 07.33, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser i Jämtlands län.

22.18 Trafikolycka, Östersund
Polispatrull beordras ut till Lillänge handelsplats där en personbil sladdat av vägen vid en rondell. Patrullen hjälper föraren arrr dra upp bilen och lämnar sedan platsen.

00.40 Trafikbrott, Östersund
Polis stoppar och kontrollerar en bil i Torvalla. En ordningsbot (böter) utfärdas eftersom föraren använder bilen trots att den är avställd. Det innebär ett bötesbelopp på 1200 kronor.

00.58 Narkotikabrott, Åre
Polis kontrollerar en person på en restaurang i Åre. Mannen, som är i 25-årsåldern, tas med för kroppsbesiktning eftersom misstanke uppstår om att han är påverkad av narkotika. En anmälan om narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Övrigt: Tre viltolyckor har inträffat under natten. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen