Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 januari 12.41, Stöld/inbrott, Strängnäs

Bostadsinbrott i Åkers styckebruk.

11.24 polisen fick samtal från en inringare som såg något som inringare tolkade som ett pågående inbrott i Åkers styckebruk.

11.49 polisen är framme på platsen och det visar sig stämma, det är ett fullbordat inbrott i en villabostad. Tjuvarna har brutit upp en dörr till villan och sedan tillgripit föremål från huset, oklart vad. Polisen har knackat dörr i omgivningarna, sökt med hund och genomfört en kriminalteknisk undersökning.

Polisen tar gärna emot tips om personer eller fordon som kan sättas i samband med stölden.Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen