Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 januari 16.30, Stöld/inbrott, Umeå

Vid 02:30 inkom samtal om att tre misstänkta personer rörde sig runt på ett industriområde på Östteg.

Inringaren uppgav att personerna setts kring ett stort antal bilar i området. Polis beordrades till platsen. Patrull som kommer till platsen påträffar två personer i anslutning till en förskola på området. En tredje person påträffas senare i närområdet. Omständigheter som framkommer i samband med kontroller i området gör att de tre personerna grips misstänkta för försök till stöld. Samtliga tre gripna är män, två i 25-årsåldern och en i 40-årsåldern.

Jouråklagare har senare beslutat anhålla samtliga tre på sannolika skäl misstänkta för stöld genom inbrott samt stöld ur motorfordon. Senast på torsdag klockan 12 måste åklagare ta ställning till ifall männen ska begäras häktade eller släppas fria.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen