Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 januari 23.03, Brand, Enköping

Husbrand i Fittja, öster om Örsundsbro. Ingen person drabbad av skador.

Branden orsakdes troligen av något elfel, så det finns ingen brottsmisstanke mot någon. Huset som var bebodd av två personer, var en äldre stuga som byggts ut och renoverats under de senaste åren. De bonde kände att det började lukta bränt, efter att någon säkring i huset hade löst ut.

De boende kunde härleda att brandlukten kom från vinden. När de tittade in i vindsutrymmet så upptäckte de att det brann för fullt. Det fanns inget annat för de boende i huset än att ta sig ut och sätta sig i säkerhet. När räddningstjänsten kom till platsen var huset övertänt. Räddningstjänsten fick inrikta släckningsarbetet till att se till att branden inte spred sig vidare till skogen runt huset.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen