Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

00.41 Falkenberg, bilbrand
Vid Mellangårdsvägen på en parkering bredvid Preem börjar det brinna i en parkerad skåpbil. Oklart om det ä'r en anlagd brand.

02.20 Laholm, bilbrand
Vid Hällebäcksvägen börjar det brinna i en parkerad bil och denna blir helt utbränd. En bil som står parkerad bredvid får lackskador. Branden är misstänkt anlagd och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03.21 Halmstad, inbrott
Vid Ekebergsvägen i Getinge är det någon som krossar två rutor till en VVS-firma och tar sig in i lokalerna. Även en del av staketet runt om är uppklippt. Oklart vad som saknas från firman.

05.04 Halmstad, inbrott
Vid Westerbergsgatan är det någon som krossar en ruta i entrédörren till en skönhetssalong och tar sig in i lokalen. Vid anmälningstillfället kan man konstatera att det saknas en bärbar dator.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen