Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt med normal verksamhet.

22.11 Hisingen, bilbrand
Vid Vintervädersgatan är det två parkerade bilar som börjar brinna. I samband med att branden började var två ungdomar synliga på platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

02.34 Partille, moprdförsök
Polis larmas till Paralellvägen med anledning av att en kvinna blivit knivhuggen i en lägenhet av en annan kvinna. På plats anträffas en kvinna i 50-årsåldern som blivit knivhuggen ett flertal gånger av en kvinna i 30-årsåldern. Den knivhuggna kvinnan körs till sjukhus utan livshoitande skador. Den misstänkta kvinnan grips och ytterliggare tre personer i lägenheten tas med och förhörs som vittnen. De tre sistnämnda släpps efter förhör.

03.49 Göteborg, inbrott i bil
Polis larmas till Asperögatan med anledning av att några personer går runt och snokar bland parkerade bilar. På plats anträffas en misstänkt narkotikapåverkad kvinna som grips misstänkt för inbrott i bil och misstänkt narkotikabrott. En parkerad bil på platsen har brytmärken och det är åverkan på tändningslåset.

04.43 Göteborg, försök till inbrott
Polis larmas till Banmkogatan med anledning av att någon krossat två rutor till Högsbo kyrka och försökt ta sig in utan att lyckas. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen