Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 januari 06.30, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet.

06.30 polisen har sedan midnatt hanterat ett 25-tal ärenden i polisområde Östergötland. Ingen person har gripits eller omhändertagits, men tre har fått följa med för provtagning.

01.11 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på E22 Tingstad. Enligt larmet ska en personbil ligga i diket. Polisen åkte till platsen och träffade på tre oskadda personer som inte ville berätta vem som kört bilen. Det finns ingen misstanke om brott.

01.35 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinkontroll på Nygårdsvägen i Linköping. Vid kontrollen uppstod en misstanke om att föraren kunde vara drogpåverkad. Mannen, i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drigrattfylleri. En passagerare, man i 25-årsåldern fick också följa med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott. Båda släpptes efter förhör.

05.22 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på Kyrkogatan i Valdmearsvik. Visade sig vara skorstensbrand och ingen misstanke om brott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om. 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen