Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 15 januari 10:28

15 januari 08.50, Stöld, Örebro

En man har trängt sig in i en lägenhet i Vivalla ca kl. 08:20 och där ryckt loss och stulit ett halsband från en kvinna.

Då mannen trängde sig in i lägenheten ska han ha knuffat på både kvinnan och mannen som bor där. Närnnen lämnat genheten upptäcktes det att det halsband som kvinnan burit saknades. Sannolikt ryckte mannen till sig det då han tog tag i och knuffade kvinnan innan han försvann från platsen.

Mannen beskrivs som "ca 20 år gammal, mörkyad, bruna ögon och hade lite skägg. Han var iklädd en tjock mörk vinterjacka med pälskrage"

Polispatruller är på plats för förhör m.m. Kriminaltekniker och kriminalsökhund är på väg till platsen.

Det drabbade paret är i 75-årsåldern.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen