Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 januari 21:21

15 januari 15.42, Trafikolycka, Jönköpings län

Flera olyckor i länet. Polisen uppmanar till försiktighet i trafiken.

Det råder just nu mycket halt väglag på flera vägar i Jönköpings län. Flera olyckor har inträffat och rapporter från samtliga olycksplatser talar om blixthalka.

Polisen uppmanar till försiktighet i trafiken - sänk hastigheten och håll avstånd till framförvarande fordon.

 

16.10 Larm om en trafikolycka på riksväg 27 strax söder om Anderstorp. Olyckan var en singelolycka där en personbil kört in i vajerräcket. Under räddningsarbetet uppstod ytterligare en olycka - en kökrock. Samtliga fordon behöver bärgas från platsen. Klockan 19.00 meddelades att trafiken börjat flyta på förbi olycksplatsen.

16.37 Trafikolycka på länsväg 151 mellan Hillerstorp och Värnamo. En person ska ha drabbats men kunnat ta sig ut ur fordonet.

17.28 Larm om trafikolycka mellan flera fordon på länsväg 604, strax norr om Anderstorp. Tre personer skulle vara drabbade. Två personer har förts till sjukhus i ambulans. Polisen har ingen uppgift om dessa personers skadeläge. Två av de inblandade fordonen behöver bärgas från platsen.

17.56 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Storgatan i Tranås. Enligt larmet är det en singelolycka och en personbil ska kört rakt fram i rondellen. Föraren, en man i 50-årsåldern, har förts till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om skadeläget. Det finns ingen misstanke om brott med anledning av trafikolyckan. Bilen har bärgats från platsen.

18.08 Larm om en trafikolycka på E4, strax norr om Hörle rastplats i norrgående riktning. Enligt larmet har en personbil kört in i mitträcket och en person ska ha drabbats. Bilen ska, enligt uppgift, stå vid sidan av vägen. Föraren ska, enligt uppgift, inte ha skadats fysiskt.

18.18 Larm om en trafikolycka på E4, norr om Gränna. Enligt larmet är det en singelolycka där en lastbil hamnat i diket. Dragbilen ska stå i diket och trailern stå på körbanan. Ekipaget behöver bärgas från platsen och en tungbärgare har beställts. Det är stor påverkan på trafikflödet förbi olycksplatsen.
21.15 E4 har stängts av för trafik på grund av bärgningsarbetet. Vägen kommer att vara avstängd i 230 minuter enligt den prognos som nu gäller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen